WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 2.8 i 147PK
Bouwjaar 08-1977 - 08-1985

ABS sensoren FORD GRANADA 2.8 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD GRANADA 2.8 i

Elke FORD GRANADA heeft een eigen VIN-nummer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemslangenSEAT HandremkabelsVOLVO Stuurkogels. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.