WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 2.0 90PK
Bouwjaar 08-1977 - 08-1985

ABS sensoren FORD GRANADA 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw FORD GRANADA 2.0

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemschoenenGMC StuurkogelsMITSUBISHI Remtrommels. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD GRANADA

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.