100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS III 1.6 LPG 120PK
Bouwjaar 02-2012 - tot heden

ABS sensoren FORD FOCUS III 1.6 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD FOCUS III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31386
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Gewicht: 0,20 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
43% Korting
22,34
39,19
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FOCUS III 1.6 LPG

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE ABS sensorenDAEWOO FuseekogelsMAZDA Handremkabels.

ABS sensor kopen voor uw FORD FOCUS III

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.