100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS III 1.0 EcoBoost 125PK
Bouwjaar 02-2012 - tot heden

ABS sensoren FORD FOCUS III 1.0 EcoBoost

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD FOCUS III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31386
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Gewicht: 0,20 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
43% Korting
22,34
39,19
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FOCUS III 1.0 EcoBoost

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw FORD FOCUS III

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.