WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA III 1.4 71PK
Bouwjaar 03-1989 - 12-1995

ABS sensoren FORD FIESTA III 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA III 1.4

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD FIESTA III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD HandremkabelsJAGUAR WiellagersPEUGEOT Remschoenen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.