100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA II 1.6 D 54PK
Bouwjaar 04-1984 - 02-1989

ABS sensoren FORD FIESTA II 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA II 1.6 D

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA II

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.