100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA II 1.4 73PK
Bouwjaar 02-1987 - 02-1989

ABS sensoren FORD FIESTA II 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA II 1.4

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA II

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL FuseekogelsDODGE RemschijvenLEXUS Wiellagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.