WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA II 1.4 71PK
Bouwjaar 10-1986 - 02-1989

ABS sensoren FORD FIESTA II 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA II 1.4

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA II komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemschoenenMINI RemcilindersMASERATI Remklauwen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw FORD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.