WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA II 1.3 69PK
Bouwjaar 09-1983 - 01-1987

ABS sensoren FORD FIESTA II 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA II 1.3

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA II

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WiellagersLAMBORGHINI DraagarmenIVECO Remklauwen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.