WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA II 1.0 45PK
Bouwjaar 09-1983 - 02-1989

ABS sensoren FORD FIESTA II 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA II 1.0

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA II komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.