WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA I 0.9 45PK
Bouwjaar 05-1976 - 08-1983

ABS sensoren FORD FIESTA I 0.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA I 0.9

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA I komen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.