100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA I 0.9 40PK
Bouwjaar 05-1976 - 08-1983

ABS sensoren FORD FIESTA I 0.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA I 0.9

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN ABS sensorenDAEWOO RemslangenMITSUBISHI Stuurkogels. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA I

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.