100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA Bestelwagen 1.6 D 54PK
Bouwjaar 09-1983 - 09-1989

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA Bestelwagen 1.6 D

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB SpoorstangNISSAN HandremkabelsSUZUKI Stabilisatorstangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA Bestelwagen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.