100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA Bestelwagen 1.4 71PK
Bouwjaar 09-1986 - 09-1989

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD FIESTA Bestelwagen 1.4

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS sensor kopen voor uw FORD FIESTA Bestelwagen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN WielnavenVW VOLKSWAGEN RemklauwenLDV Remtrommels. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.