100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD CAPRI II 2.3 108PK
Bouwjaar 02-1974 - 12-1977

ABS sensoren FORD CAPRI II 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD CAPRI II 2.3

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke FORD CAPRI II heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemtrommelsFORD FuseekogelsSEAT Draagarmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.