100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD CAPRI II 2.0 90PK
Bouwjaar 04-1976 - 12-1977

ABS sensoren FORD CAPRI II 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD CAPRI II 2.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WielnavenLDV RemtrommelsDAIHATSU Wiellagers. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD CAPRI II

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.