WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SIENA 1.4 77PK
Bouwjaar 01.2007 - 12.2009

ABS sensoren FIAT SIENA 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT SIENA 1.4 past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw FIAT SIENA

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.