WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SEICENTO / 600 Elettrica 29PK
Bouwjaar 06.1998 - 02.2000

ABS sensoren FIAT SEICENTO / 600 Elettrica

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FIAT SEICENTO / 600 Elettrica

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke FIAT SEICENTO / 600 heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.