100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SEICENTO / 600 Elettrica 30PK
Bouwjaar 03-2000 - 04-2004

ABS sensoren FIAT SEICENTO / 600 Elettrica

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT SEICENTO / 600 Elettrica

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT SEICENTO / 600. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS sensor kopen voor uw FIAT

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.