WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT RITMO Cabriolet 1.3 65PK
Bouwjaar 10-1979 - 09-1983

ABS sensoren FIAT RITMO Cabriolet 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT RITMO Cabriolet 1.3 past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw FIAT RITMO Cabriolet

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Lucas, Bendix, Brembo en TRW Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.