WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT QUBO 1.4 73PK
Bouwjaar 02.2008 - tot heden

ABS sensoren FIAT QUBO (225_) 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw FIAT QUBO (225_) 1.4 uitlezen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT QUBO (225_). Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.