100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PUNTO Van 1.3 JTD 69PK
Bouwjaar 06-2003 - 10-2005

ABS sensoren FIAT PUNTO Van 1.3 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FIAT PUNTO Van
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31601
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, linksachterzijde, links
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Stekkerkleur: Wit
inbouwplaats: achterzijde, links
lengte: 1720 mm
gewicht : 0,15 kg
58% KORTING
32,71
77,87
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 18

ABS sensor kopen voor uw FIAT PUNTO Van 1.3 JTD

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT PUNTO Van past. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.