WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA Van 1.2 60PK
Bouwjaar 09-2004 - heden

ABS sensoren FIAT PANDA Van 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FIAT PANDA Van
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30787
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
lengte: 760 mm
58% KORTING
32,79
78,07
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 13

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT PANDA Van 1.2

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS sensor kopen voor uw FIAT PANDA Van

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.