WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA 1.4 Natural Power 78PK
Bouwjaar 09-2010 - 08-2013

ABS sensoren FIAT PANDA 1.4 Natural Power

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT PANDA 1.4 Natural Power

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FIAT PANDA

Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP StuurkogelsLEXUS RemschoenenDAF Remslangen.