100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT MAREA 1.6 103PK
Bouwjaar 09-2000 - 08-2002

ABS sensoren FIAT MAREA 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw FIAT MAREA 1.6

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT MAREA

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemschijvenLOTUS RemtrommelsLEXUS Wielnaven. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.