WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUNA Sedan 1.1 58PK
Bouwjaar 07.1991 - 07.1996

ABS sensoren FIAT DUNA Sedan 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FIAT DUNA Sedan 1.1

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT DUNA Sedan

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN DraagarmenGMC RemklauwenLADA Spoorstang.