100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Panorama 2.0 4x4 86PK
Bouwjaar 06.1990 - 05.1994

ABS sensoren FIAT DUCATO Panorama 2.0 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FIAT DUCATO Panorama 2.0 4x4

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT DUCATO Panorama, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemblokkenLINCOLN RemcilindersCADILLAC Stabilisatorstangen.