100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis 2.0 4x4 86PK
Bouwjaar 06-1990 - 05-1994

ABS sensoren FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis 2.0 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis 2.0 4x4

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis komen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw FIAT

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.