100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4 72PK
Bouwjaar 09.1986 - 10.1987

ABS sensoren FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemslangenDACIA SpoorstangSEAT ABS sensoren. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT DUCATO Bestelwagen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.