WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4 75PK
Bouwjaar 09-1986 - 05-1990

ABS sensoren FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT DUCATO Bestelwagen 2.5 D 4x4

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT DUCATO Bestelwagen komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS sensor kopen voor uw FIAT

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.