WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DOBLO MPV 1.6 D Multijet 90PK
Bouwjaar 02-2010 - tot heden

ABS sensoren FIAT DOBLO MPV (263_) 1.6 D Multijet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw FIAT DOBLO MPV (263_) 1.6 D Multijet uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT DOBLO MPV (263_) past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOCHRYSLERSMARTCITROEN.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Een defect ABS-sensor herkennen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.