WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DOBLO MPV 1.6 92PK
Bouwjaar 09.2002 - tot heden

ABS sensoren FIAT DOBLO MPV (119_, 223_) 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERBUICKLAND ROVERAUDILINCOLN. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensor op uw FIAT DOBLO MPV (119_, 223_) 1.6 uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.