100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 147 Panorama 1.3 D 49PK
Bouwjaar 07-1984 - 12-1986

ABS sensoren FIAT 147 Panorama 1.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via PayPal en Creditcard Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSLDVSUZUKI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT 147 Panorama 1.3 D past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw FIAT 147 Panorama uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Een defect ABS-sensor herkennen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.