100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 124 Familiare 1.4 69PK
Bouwjaar 09-1967 - 05-1971

ABS sensoren FIAT 124 Familiare 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FIAT 124 Familiare 1.4

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT 124 Familiare komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw FIAT

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.