WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FERRARI
Gekozen auto:FERRARI MONDIAL Cabriolet 3.2 256PK
Bouwjaar 10.1987 - 09.1989

ABS sensoren FERRARI MONDIAL Cabriolet 3.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw FERRARI MONDIAL Cabriolet 3.2

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI MONDIAL Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS sensor kopen voor uw FERRARI

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.