WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 2500 Pick-up 5.9 Di 4x4 245PK
Bouwjaar 01.2002 - 12.2009

ABS sensoren DODGE RAM 2500 Pick-up 5.9 Di 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw DODGE RAM 2500 Pick-up 5.9 Di 4x4

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE RAM 2500 Pick-up past. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.