100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 1500 Pick-up 4.7 234PK
Bouwjaar 06-2001 - 09-2008

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Pick-up 4.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE RAM 1500 Pick-up 4.7

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE RAM 1500 Pick-up komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw DODGE

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemtrommelsFIAT DraagarmenAUDI Fuseekogels. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.