100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 1500 Pick-up 3.9 174PK
Bouwjaar 01.1993 - 05.2001

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Pick-up 3.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

ABS sensor kopen voor uw DODGE RAM 1500 Pick-up 3.9

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de DODGE RAM 1500 Pick-up dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA DraagarmenAUDI HandremkabelsSAAB Wiellagers.