100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE NITRO 2.8 CRD 4WD 177PK
Bouwjaar 06.2007 - 12.2012

ABS sensoren DODGE NITRO 2.8 CRD 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE NITRO 2.8 CRD 4WD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE NITRO past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS sensor kopen voor uw DODGE

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.