WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE NITRO 2.8 CRD 177PK
Bouwjaar 06.2007 - 12.2012

ABS sensoren DODGE NITRO 2.8 CRD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw DODGE NITRO 2.8 CRD

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE NITRO

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL RemcilindersMERCEDES-BENZ RemblokkenCITROEN Remslangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.