100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE JOURNEY 2.7 FLEXFUEL 185PK
Bouwjaar 01.2009 - tot heden

ABS sensoren DODGE JOURNEY 2.7 FLEXFUEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw DODGE JOURNEY 2.7 FLEXFUEL

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE JOURNEY

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.