WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE JOURNEY 2.0 CRD 140PK
Bouwjaar 06.2008 - tot heden

ABS sensoren DODGE JOURNEY 2.0 CRD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE JOURNEY 2.0 CRD

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw DODGE JOURNEY

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij controleren altijd bij de DODGE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemtrommelsBMW SpoorstangVAUXHALL Wiellagers. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.