100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE DURANGO 4.7 AWD 234PK
Bouwjaar 11.2003 - 12.2009

ABS sensoren DODGE DURANGO 4.7 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw DODGE DURANGO 4.7 AWD

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw DODGE DURANGO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ FuseekogelsLDV RemschijvenLANCIA Draagarmen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.