100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE DAKOTA 5.9 250PK
Bouwjaar 10.2000 - 09.2003

ABS sensoren DODGE DAKOTA 5.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw DODGE DAKOTA 5.9 uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE DAKOTA komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.