WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE CARAVAN 3.0 136PK
Bouwjaar 10.1988 - 09.1990

ABS sensoren DODGE CARAVAN 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Een defect ABS-sensor herkennen

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de DODGE CARAVAN 3.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensor op uw DODGE CARAVAN uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOSEATMITSUBISHIMASERATI. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.