WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO NUBIRA Wagon 1.8 95PK
Bouwjaar 06.2004 - tot heden

ABS sensoren DAEWOO NUBIRA Wagon 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw DAEWOO NUBIRA Wagon 1.8

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vervuilde ABS sensoren op uw DAEWOO NUBIRA Wagon

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersLAMBORGHINI HandremkabelsFORD Remtrommels.