WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO LEGANZA 2.0 181PK
Bouwjaar 01.2001 - 12.2002

ABS sensoren DAEWOO LEGANZA 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw DAEWOO LEGANZA 2.0

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO LEGANZA komen.

ABS sensor kopen voor uw DAEWOO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART FuseekogelsDODGE StuurkogelsVW VOLKSWAGEN Stabilisatorstangen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.