WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO KALOS Sedan 1.4 94PK
Bouwjaar 05.2003 - 12.2004

ABS sensoren DAEWOO KALOS Sedan 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw DAEWOO KALOS Sedan 1.4

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD StuurkogelsKIA DraagarmenIVECO Remblokken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Vervuilde ABS sensoren op uw DAEWOO KALOS Sedan

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.