100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO KALOS Sedan 1.4 83PK
Bouwjaar 11-2002 - 12-2004

ABS sensoren DAEWOO KALOS Sedan 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO KALOS Sedan 1.4. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemschoenenMITSUBISHI RemtrommelsLEXUS Remschijven.

Vervuilde ABS sensoren op uw DAEWOO KALOS Sedan

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

ABS sensor kopen voor uw DAEWOO

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.