WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DACIA
Gekozen auto:DACIA LODGY 1.6 83PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

ABS sensoren DACIA LODGY (JS_) 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensor op uw DACIA LODGY (JS_) 1.6 uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSDODGECHEVROLETALFA ROMEO. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Een defect ABS-sensor herkennen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DACIA LODGY (JS_) komen. Elke DACIA heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.